Káva na Filtr

Ethiopia - GUJI - Shakiso - Grade 1

Chuťový profil: Sladká s mnoha květinovými tóny, kakao, lesní bobule. Naturální proces zpracování. Odrůda Heirloom. Oblast Guji je krásně zalesněná oblast na severu Etiopie. Káva se zpracovává na farmě Kayon Mountain Farm o rozloze 510 hektarů. Tato káva je skvělá pro pražení OMNI, což znamená, že je vhodná pro všechny způsoby přípravy - od espressa přes filtr až po různé alternativní přípravy dle chuti.

Cena od 232,14 Kč

Colombia - Joaquin Alvaro Tunubala

Chuť po melase a jemná mrkvová příchuť s jemnou sladkostí. Zpracování promyté. Odrůda Castillo, vyvinutá v Kolumbii. Oblast Cauca se nachází v centrálně-západní Kolumbii. Káva se pěstuje a zpracovává na farmě La Palestina, která patří rodině Joaquina Alvara Tunubalu, jenž se pěstování kávy věnuje celý život. Farma má rozlohu 13 hektarů, díky čemuž se jejich káva řadí do kategorie microlot. Kávu pražím světle, aby v ní zůstalo co nejvíc z toho, co je vlastní její odrůdě, místu, způsobu pěstování a celkové péči. Proto je skvělá na filtr. Já zbožňuji V60 Hario a můj recept naleznete na etiketě.

Cena od 290,18 Kč

    Nejsme plátci DPH, uvedené ceny jsou bez DPH.